Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръки при купуване на Алфа 145/6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Подкрепям горния пост.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ivaka Покажи съобщение
      По-голям двигател не търся,мощност не търся имам си Вектра(C20XE) искам да имам малка градска кола,затова се и спрях на 145.Искам кола от типа да ме закара от т.А до т.Б.
      От думите ви до тук разбрах само,че май съм се вкарал в загубена кауза-да немеря читава Алфа на 10год.
      Боксер на 10 години няма.
      Последните са 1996та, а и горят много бензин
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

А защо не споменете, че TS е много по- капризен и много по- скъп за поддръжка
        Lexus IS200

Comment

За градска кола ти трябва дизел Или на газ, но пак трудно ще намериш евтина читава. И аз подкрепям, че алфа не е за теб, според това, което си казал

Comment

По-скоро си търси пунто, цените на MK2 са доста добри напоследък и поддръжката им е изгодна
            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

купи си фиат пунто 1000 куб.,аз имам алфа 145 1.4 боксер...........купи си ФИАТ

Comment

Аз си взех алфа като си мислех ,че е малка и лесно ще се кара повярвай старата ми омега се кара МНОГО по лесно нищо че е голяма хахаха Досега това е наи-малко завиващата кола която съм карал а съм карал не една и две коли за бензин на месец давам около 350 -400 лв .. Ако има значение колата е 2.0 16в ТС
                alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
                Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
                  Аз си взех алфа като си мислех ,че е малка и лесно ще се кара повярвай старата ми омега се кара МНОГО по лесно нищо че е голяма хахаха Досега това е наи-малко завиващата кола която съм карал а съм карал не една и две коли за бензин на месец давам около 350 -400 лв .. Ако има значение колата е 2.0 16в ТС
                  За първи път да видя човек, който да каже, че 145/6 се карат трудно. 100% от качилите се на такава кола след това са супер зарибени А ако ти е читава колата, разхода е повече от перфектен! За радиуса на завой обаче имаш право, ужасен е
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                    За първи път да видя човек, който да каже, че 145/6 се карат трудно. 100% от качилите се на такава кола след това са супер зарибени А ако ти е читава колата, разхода е повече от перфектен! За радиуса на завой обаче имаш право, ужасен е
                    Колата се кара лесно,но не завива,тва е жалката истина
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И като караш 400 км без да спираш след това ти трябва рехабилитатор да ти раздвижва глезена защото педала на газта просто не оказва никакво съпротивление и не можеш да си отпуснеш крака като при някой Опел например.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Колата се кара лесно,но не завива,тва е жалката истина
                        И боксерите ли са така? Нямам наблюдение над тях, само над JTD-то, но то нали е с къса рейка.
                        Иначе и аз сравнявайки със старата ми 155 - беше много по-маневрена от 145-цата.
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
                          И боксерите ли са така? Нямам наблюдение над тях, само над JTD-то, но то нали е с къса рейка.
                          Иначе и аз сравнявайки със старата ми 155 - беше много по-маневрена от 145-цата.
                          И боксерите, и боксерите.
                          За сравнение, един Ситроен C5 прави смешна всяка 145/6 когато нещата опрат до радиус на завой.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
                            По-принцип боксерите завиват най-много от всичките 145,заради високо разположената рейка и различния шенкел
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Абсолютно 145/6 е много лесна, пъргава и динамична кола за управление според мен и повечето ми приятели, които карат всякакви други коли. Волан, педали, скорости, пъргавина, всичко е 6. До момента, в който трябва да направиш обратен на двулентов път... Но то не може и вълкът сит и агнето цяло.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

колега наистина алфата ти доставя голям кеф от карането,това ми го е казвал не един приятел който я е карал(до тогава са кара ли само немски машини и по скоро БМВ-та и Мерцедеси)казват,кефа е голям и нито една от изброените марки няма това усещане което алфата доставя,но за завиването наистина е мъка ако ти се наложи да правиш обратен завой или на някоя по тесничка улица направо си е мъка голяма.Аз сега събирам пари да зимам на жената едно Пунто с малък мотор така,че и моят съвет за Пунтото

Comment

Working...
                                X