Подкрепям горния пост.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Препоръки при купуване на Алфа 145/6
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivaka Покажи съобщениеПо-голям двигател не търся,мощност не търся имам си Вектра(C20XE) искам да имам малка градска кола,затова се и спрях на 145.Искам кола от типа да ме закара от т.А до т.Б.
От думите ви до тук разбрах само,че май съм се вкарал в загубена кауза-да немеря читава Алфа на 10год.
Последните са 1996та, а и горят много бензин
Comment
-
Аз си взех алфа като си мислех ,че е малка и лесно ще се кара повярвай старата ми омега се кара МНОГО по лесно нищо че е голяма хахаха Досега това е наи-малко завиващата кола която съм карал а съм карал не една и две колиза бензин на месец давам около 350 -400 лв .. Ако има значение колата е 2.0 16в ТС
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениеАз си взех алфа като си мислех ,че е малка и лесно ще се кара повярвай старата ми омега се кара МНОГО по лесно нищо че е голяма хахаха Досега това е наи-малко завиващата кола която съм карал а съм карал не една и две колиза бензин на месец давам около 350 -400 лв .. Ако има значение колата е 2.0 16в ТС
А ако ти е читава колата, разхода е повече от перфектен! За радиуса на завой обаче имаш право, ужасен е
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеЗа първи път да видя човек, който да каже, че 145/6 се карат трудно. 100% от качилите се на такава кола след това са супер зарибениА ако ти е читава колата, разхода е повече от перфектен! За радиуса на завой обаче имаш право, ужасен е
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
И като караш 400 км без да спираш след това ти трябва рехабилитатор да ти раздвижва глезена защото педала на газта просто не оказва никакво съпротивление и не можеш да си отпуснеш крака като при някой Опел например.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеКолата се кара лесно,но не завива,тва е жалката истина
Иначе и аз сравнявайки със старата ми 155 - беше много по-маневрена от 145-цата.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Max Покажи съобщениеИ боксерите ли са така? Нямам наблюдение над тях, само над JTD-то, но то нали е с къса рейка.
Иначе и аз сравнявайки със старата ми 155 - беше много по-маневрена от 145-цата.
За сравнение, един Ситроен C5 прави смешна всяка 145/6 когато нещата опрат до радиус на завой.
Comment
-
Първоначално публикувано от Max Покажи съобщениеИ боксерите ли са така? Нямам наблюдение над тях, само над JTD-то, но то нали е с къса рейка.
Иначе и аз сравнявайки със старата ми 155 - беше много по-маневрена от 145-цата.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Абсолютно 145/6 е много лесна, пъргава и динамична кола за управление според мен и повечето ми приятели, които карат всякакви други коли. Волан, педали, скорости, пъргавина, всичко е 6. До момента, в който трябва да направиш обратен на двулентов път...Но то не може и вълкът сит и агнето цяло.
Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
колега наистина алфата ти доставя голям кеф от карането,това ми го е казвал не един приятел който я е карал(до тогава са кара ли само немски машини и по скоро БМВ-та и Мерцедеси)казват,кефа е голям и нито една от изброените марки няма това усещане което алфата доставя,но за завиването наистина е мъка ако ти се наложи да правиш обратен завой или на някоя по тесничка улица направо си е мъка голяма.Аз сега събирам пари да зимам на жената едно Пунто с малък мотор така,че и моят съвет за Пунтото
Comment
Comment